Aankomst Johannesburg
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Simone
07 November 2009 | Zuid-Afrika, Johannesburg
We zijn vandaag veilig en al aangekomen.
Na een vliegries van zeker acht uur (+\- 8000 km) zijn we vanmorgen vroeg op de luchthaven van Johannesburg geland. Zonder vertraging maar met weinig nachtrust. We werden zoals afgesproken opgehaald van de luchthaven en naar onze game lodge gebracht waarna we nog even in bed gedoken zijn om uit te rusten van de reis.
Tis hier(naar eigen schattig) zo'n 3 a 24 graden met bewolking. Zodra de zon maar een btje doorkomt is het al snel heet. Aardig en veilig verblijf (terrein is afgezet) en er lopen hier hert(achtige) en stuisvogels op t land. Vandaag zullen we hier blijven om ons vervolgens morgenochtend op Johannesburg te laten afzetten en de auto op te halen om naar "Sabie Extreme Sporting" in Sabie te rijden. Vandaag maar even goed uitrusten in de hangmatten bij het zwembad.
Liefs van ons.
07 November 2009 - 13:18
Frans, Wilma En Paul:
Hoi zus en barry,
Goed te horen dat jullie veilig zijn aangekomen en op dit moment ook een veilig onderkomen hebben.
Leuk om zo met elkaar te communiceren terwijl je toch zo ver weg bent. laten jullie snel weer wat horen?
In ieder geval heel veel plezier de komende dagen en tot gauw.
Dikke kus, Frans, Wilma en Pauline -
07 November 2009 - 17:15
Katja:
Lieverds hartstikkee fijn te horen dat jullie goed aangekomen zijn. Geniet lekker daar en we zijn benieuwd hoe het in sabie is. Wij gaan straks lekker feesten en drinken een borrel op jullie!
Enjoy! Veel knuffels van ons
08 November 2009 - 17:18
Jan En Wendy:
he lekkere dingen
wij zijn blij dat jullie heelhuids aangekomen zijn in Afrika
Blijf maar ff lekker hangen in jullie mat zodat jullie weer uitgerust door kunnen reizen.
Dikke kus van ons
Jan & Wendy -
09 November 2009 - 11:50
Ilonca:
Helemaal leuk om al wat van jullie te lezen! :-)
Have fun, we denken aan jullie...
X