Wake up in Sabie

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Simone

09 November 2009 | Zuid-Afrika, Johannesburg

Vanmorgen vroeg een bridge-swing gemaakt (sorry mams) maar das echt geweldig wakker worden (beter dan in de file) haha! Vanaf de brug in een diepe kloof gesprongen (loslaten is het moeilijkste) om vervoglens aan het touw waar je aan vastzit heen en weer te slingeren. Een voorproefje voor de latere echte bungiedump. Toen we beide waren uitgebungeld zijn we gaan Kloven. Met de gids op pad en een tocht van drie uurtjes in een prachtig gebied gemaakt. Van watervallen naar beneden springen, een soorr van jungle avontuur. Ik kijk me ogen uit naar al het schoons wat de natuur te bieden heeft. Alles is zo veel mooier en anders dan wat we in NL kennen. Kikkers, bid-spinkhanen, hele grote en mooie (ja Kat!) vlinders, vogels spinkhanen, hagedissen hele grote miljoenpoten en overal diergeluiden om je heen. Back to-nature, wouw! Heerlijk tochtje!

Eten maken we zelf en maak je niet ongerust paps, Afrikaanse vitamientjes zijn heel gezond ;-).

Morgen richting de bush rijden.

Liefs vanuit het zuiden!

• 09 November 2009 - 15:23

Moms:

Er zijn nog wel leukere manieren om wakker te worden te bedenken schat maar ik ben blij dat de jullie de eerste sprong hebben overleefd. Hoe laag waren die watervallen? Was het zitten en glijden of..oeps,ogen dicht en springen? Houd de ogen en oren open voor al het schoons en minder schoons.Xx

• 09 November 2009 - 20:59

Jan En Wendy En JOOP:

he schatjes

Leuk te lezen wat jullie allemaal meemaken. Wanneer plaatsen jullie fotos is ook erg leuk om dat te zien.
    Kijken uit naar jullie volgende verslagjes

dikke kus
    van
    Jan JOOP en wendy

• 10 November 2009 - 07:57

Françoise:

O, wat klinkt het allemaal geweldig! Jullie zijn echt twee dappere avonturiers! Simone, we missen je nu al! :( Maar zo te lezen vermaken jullie je prima! Geniet ervan en hou maar goed jullie reisverslag bij, want wij zijn erg nieuwsgierig naar jullie avonturen!
    Françoise

• 10 November 2009 - 07:58

Marion Van Laarschot:

Houi Simone En barry,

Lijkt me helemaal geweldig wat ik nu al lees. Het wordt een prachtig verslag. En wij hier maar zwoegen. Jullie zitten in een hele andere wereld. Maar geniet van al het moois. Wij blijven jullie volgen. dan genieten we een klein beetje mee. Heel veel groetjes, Marion

• 10 November 2009 - 10:37

Joka:

Jemig simoon, wat klint dit allemaal gaaf en relaxed!!! genieten maar!!!
    liefs
    Joka X