The road to Hoedspruit

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Simone

10 November 2009 | Zuid-Afrika, Hoedspruit

Hallo lieve mensen,

Gister avond nog even genoten van het warme zwembad onder het genot van een Zuid-Afrikaanse wijn. We kwamen erachter dat het water verwarmt word door de houtkachel (vroeg me al af waarom dat ding dag en nacht aanstond). Laatste nachte in Sabie voor nu en 's ochtends vroeg om 7 uur begonnen met rijden. De zon schijnt hier om 5.30 uur al dus hoe eerder je begint hoe makkelijker het vol te houden is met temperaturen rond de 27 graden (niet te vergeten ZONDER AIRCO!). Op naar de bush. Schitterende watervalroute gereden, ondertussen en stop gemaakt om grotten te bezichtigen of deden we dat om even af te koelen ;-).. Heel veel verschillende hagedis-achtige tegengekomen. Veel apen en koeien op en over de weg en goed oppassen geblazen voor de potholes. Potholes zijn grote gaten in de (asvalt)weg waar je apsoluut niet in wil komen met je banden! We moeten nu nog 10 km voordat we bij Bushadres aankomen. Hier zullen we twee nachten blijven en op safari gaan om de big five te spotten.

Nog geen ridgeback tegengekomen. Wel hier en daar een paar magere honden. Mis me Joopie wel een btje als ik hondjes zie :-(. Jan, geef m een hele dikke knuffel van me!! We kunnen het kabeltje van de camera zo even niet vinden maar de volgende keer gaan we foto's proberen plaatsen.

Groetjes en liefs aan iedereen, dank voor alle leuke reacties!

Simone en Barry

• 10 November 2009 - 16:13

Moms:

Zijn julie ons lemen hutje al tegengekomen? Niewe ideeen zijn van harte welkom. The big five? Leeuwen ,olifanten,hyena's,krokodillen en de bungyjumpbridge? xxx

• 10 November 2009 - 20:20

Dad:

Ik word wakker en
    uit mijn gemoed spruit
    een verlangen
    te gaan naar Hoedspruit
    en vanonder een grote hoed
    te zien hoe onze spruiten springen, bengelen en plonzen.

Aangezien dat niet kan spring ik maar uit mijn bed, bengel onder een koude douche en druppel de file in in een donker en druilerig Nederland

Toch ben ik niet treurig, zelfs zonnig van binnen, want ik deel in jullie reis met jullie leuke verslagen.

p.s. ik denk dat de meeste auto's wit zijn als goedkoop alternatief voor de airco; wit weerkaatst licht en warmte.

• 11 November 2009 - 10:53

Jan Wendy En Joop:

lieve kanjers

jullie hoeven joop niet te missen hoor heb volgens mij de tij d van zijn leven. Nooit alleen ligt hier uitgebreid op de bank en wij zitten op de grond.

Maare ik kijk uit naar je volgende verslag met foto's

dikke kus
    jan JOOP mariska en wendy